Türkçe

English

Nederlands

Français

Deutsch

WELKOM

ENG > TR ONLINE    NL > TR ONLINE

PROFIEL
Turkse vertalingen uit Engels, Nederlands, Frans en Duits

Vertaalster

Binnur Tuncel van Pomeren is de stichter van BinTongue. Aan de Universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika), heeft ze de postgraduaatcursus in Chemie gevolgd. Haar BSc studies in Chemie (in een engelstalige Universiteit, Bogaziçi Universiteit, Istanbul) en secundaire onderwijs (in een franstalige school, Tevfik Fikret Lisesi, Izmir) werden in Turkije afgerond. Het werken met en het leren van Wetenschap in diverse talen verfijnde haar talent voor talen, die haar vervolgens toestonden andere vreemde talen gemakkelijk te leren: Nederlands en Duits.

Haar eerste werk ervaring in het buitenland was in September 1998, na haar verhuizing van Turkije naar Nederland. In Nederland, heeft zij in verschillende onderzoeksprojecten als assistent gewerkt bij Unilever R&D en de Vrije Universiteit van Amsterdam, Faculteit Geneeskunde, totdat zij een permanente positie kreeg bij ESA (European Space Agency). In 2001, is zij verhuisd naar Zuid-Afrika en sinds 2004, leeft zij in Duitsland. Wegens de steeds groeinde volume van haar vertalingen, moest ze stoppen met haar werk aan de Technische Universiteit van Darmstadt, waar zij als assistent in dienst was aangenomen (September, 2006) .

Bedrijf

BinTongue is een jonge onderneming: het is geboren in November 2005 na een eerste project met Matis Internationaal BV. Sindsdien groeit de onderneming snel.

Deze snelle groei is niet puur afhankelijk van de doorlopende stroom van projecten, maar ook van het initiatief voor het leren en het organiseren. Sinds zijn lancering, maakt BinTongue wekelijkse plannen, die werden gericht op het verkrijgen van informatie over aktuele congressen en over beschikbare taalkunde studies, het opstellen van contracten volgens de vraag van het bedrijf waarmee samengewerkt wordt, het verbeteren van vaardigheden in CAT hulpmiddelen en hun relatieve sterkte vergelijken, als ook het automatiseren van offertes en het creëren van websites.

De geloofwaardigheid is zeer belangrijk. BinTongue is daarom zeer erkentelijk aan degene die commentaar geven over eventuele tekortkomingen van BinTongue.

Dank u voor uw samenwerking en uw bereidheid om over BinTongue te leren.